Om oss

Kontakta oss via 073 54 91 00, ants.neo@subsurfers.se eller vår fbmessenger

Snowboardresor för snowboardåkare. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller gammalt proffs. Det ska inte kosta skjortan att åka med i SNOWBOARDBUSSEN”

Själv är bara en avdankad stelopererad gammal gubbe på tvären. Förr var det kanske annat, men nuförtiden handlar det mer om att glida fram bara men liksom förr ha riktigt roligt. Jag har alltid gillat att peppa och hjälpa, så för att fortsätta vara sådär obstinat, så kan jag fortsätta säga att jag minsann inte ändrat mig ett dugg efter drygt 40 år på brädan. Spelar ingen roll om det är på skateboard, snowboard eller snowskateboard…

Snowskate gillar jag också. Här åker jag på en bi-level variant som ger möjlighet att både svänga i backen och låtsas i parken som om jag står på en skateboard.

I början av 90-talet arrangerade jag många snowboardresor till fjällen, fyllde både en och två bussar till olika resmål, ofta i samband med events som arrangör för Sub Surfers eller Svenska Snowboardförbundet. Nu är det dags igen, intresset för snowboard ökar. Numera med familj har det verkligen blivit dyrt att åka till fjällen. SNOWBOARDBUSSEN är mitt sätt att ordna prisvärda resor för alla. Jag vill också igen bidra till fler minnen genom att arrangera resor ni kommer blicka tillbaka på i framtiden.