INSTÄLLD PGA C19 – Nitro Good Times Weekend 23-26 april Tandådalen

Häng med SNOWBOARDBUSSEN till Nitro Good Times Weekend 23-26 april i Tandådalen. Vi fyller en eller två bussar från Stockholm för en riktigt skön snowboard och snowskate -avslutningshelg för precis alla åldrar och nivåer.

Paketpris 2300 kr: Resa med matpåse, boende, 3dgr liftkort och snowboardbussen t-shirt, plus att vi kikar på att även erbjuda färdiglagade rätter till stugan.

Tanken med helgen är att skapa gemenskap och glädje tillsammans. Försöka samla så många likasinnade det bara går. Resan är för alla åldrar, så det utmärkt att ta med sin snowboard-familj med de yngsta. Efter tre dagar av åkning, peppade av alla andra så höjer vi nivån på åkningen med känslan tillsamman.

Det kommer att bli en helg fullmatad med roliga saker. Det kommer byggas nya features i parken. ”sista-dagarna-på-säsongen-features” närmare bestämt. Något för alla oavsett ålder. Där du som åkare får vara kreativ och köra precis hur litet eller stort du vill.

Vi kommer även att bjuda på grillad korv och brädtest av nästa vinters snowboards från Nitro Snowboards och Hovland Snowskates. Testa och se om du hittar din nya favoritbräda?

På fredagen kör vi tävlingen Ride The Snake som är en banked slalom-tävling genom parken. Bästa tid vinner så se till att valla brädan ordentligt.

Under lördagen körs Nitro Track N Style, ett roligt tävlingsformat där alla brädåkare är välkomna att tävla mot varandra i en slopestyle/boardercross-bana. Ett perfekt tillfälle för den yngre generationen snowboardåkare att få åka och tävla mot den äldre och inspireras av sina idoler. Tävlingen går ut på att köra head to head (1vs1). Den åkare som plockar mest poäng under sitt åk går vidare till nästa runda. Förloraren får vara kvar, hänga ut och hejja på sina polare!

För lördag kväll planeras en överraskning för alla yngre.

Boende, som det ser ut just nu Så ligger stugorna i anslutning till anläggningen och vi fördelar alla i 6-bäddstugor efter önskemål. Vi är flexibla och styr upp det på bästa sätt.

För nybörjare så kör vi snowboard-coaching en timme varje morgon i barnbacken. För lite duktigare, häng på våra coacher så får ni tips då och då under dagen.

Om du behöver låna utrusning, så har snowboardbussen 40 set brädor och boots i alla längder. Vi fixar kan också slipa dina kanter och valla din bräda. Hör av dig innan så ordnar vi det.

Program:

Torsdag:
Bussen avgår från Stockholm kl 15.

Fredag:
Fri åkning i den specialbyggda parken som kommer att vara öppen för alla. Under dagen är det även dags för Ride The Snake som är en ”Slalom-tävling” genom parken. Du får även möjlighet att testa nästa säsongs snowboards från Nitro. Vid lunch kommer vi att bjuda på grillad korv och riktigt bra häng.

Lördag:
Vi fortsätter att ösa på i den roliga avslutningsparken och testar snowboards under förmiddagen.
På eftermiddagen är det dags för vår populära tävling Track N Style. Vi kör igång tävlingen ca 15.00.

Söndag:
En sista dag tillsammans i backarna. Vi krämar ur de sista krafterna i våra ben och laddar om för vår och sommar.
Hemfärd kl 15 och tillbaka i stan ca kl 21.00.

Vi ses i Tandådalen den 24 april

Snowboardbussen.se i samarbete med Nitro

Anmälan:
Reservera din plats genom att betala in 300 kr till bankgiro 830-2291, Sideways AB. Maila samtidigt namn på deltagare och storlek på t-shirt.

Summan återbetalas ej, då snowboardbussen t-shirt ingår. Om den ej hunnit tryckas så återbetalar vi såklart summan. Vi reserverar oss även för hur virusspridningen med Corona utvecklar sig. Vi återkommer när resterande summa skall betalas.

För mer info ring 073 545 91 00 eller maila ants@sideways.se