Kläppen 1-3 februari

Häng med till Kläppen fredag-söndag den 1-3 februari med två hela dagar snowboardåkning i Sveriges bästa snowpark och finaste backar för friåkning. Resan passar alla åldrar, från nybörjare till duktiga. Vi åker alla fritt och peppar varandra för att ha kul. För nybörjare kommer coach hjälpa till under en timme på morgonen. Liftkort ingår för alla.

Vi bor 5 km ifrån Kläppen på trevliga Torgåsgården med helpension, buss till från backen, städning och kvällsfika. Vi sover uppdelade i rum, med gemensamt vardagsrum. WIFI finns.

Bussen avgår från Stockholm på fredag med samling senast kl 14:00 och är tillbaka till Stockholm söndag kl 23:00. Vi stannar på vägen och äter, vilket ingår i resan.

I resan ingår allting utom lakan eller sovsäck.

För att alla ska trivas så brukar vi inte någon alkohol eller andra droger och är snälla mot varandra. Vi lämnar också Torgåsgården och Kläppen så vi är välkomna tillbaka. Vi är där främst för att åka bräda tillsammans!

Pris 2200 kr från 16 år inkl resa, boende, helpension, fika, liftkort, städning.

Pris 2100 kr 8-15 år inkl resa, boende, helpension, fika, liftkort, städning.

Pris 1500 kr 7 år inkl resa, boende, helpension, fika, liftkort, städning.

Medlemskap i Sub Surfers krävs för deltagande i SNOWBOARDBUSSENS resor. Medlemskapet kostar 40/100 kr/år inklusive olycksfallsförsäkring för snowboard, skateboard eller surfing. Medlemskapet tecknas via följande länk, blimedlem.subsurfers.se

Anmälan är bindande. För att resan skall bli av behövs ett minimum av antal deltagare, så hjälp till att bjuda in alla intresserade du känner. Vi svarar med betalningsanvisningar till BG/SWISH när det närmar sig.