Rättviksbacken 26-27 jan

Häng med på en lite annorlunda resa genom att bo en natt på uppblåsbara liggunderlag i toppstugan eller militärtält i botten av backen. Oroa er inte, det blir inte kallt. Bekvämt, sådär kanske, men vila er får ni göra i graven, vi är ju där för att åka snowboard! I resan ingår bussresa, boende, liftkort, frukostar, luncher, middagar och kvällsfika. Ta med bräda, liggunderlag och sovsäck.

Hur är Rättviksbacken då? Släpliften är 1km lång och backen är riktigt bred. Svagt röd i början, för att sedan flacka ut några hundra meter nederst. Det finns både hopp, parkdelar samt bigairbag och om det kommer snö i terrängen, så kan man leta sig ut där en del också. Två dagars åkning där är perfekt och som grupp kommer vi ha mycket roligt. Läs mer om Rättviksbacken här

Vi reser med SNOWBOARDBUSSEN tidigt lördag morgon och åker hela dagen och kvällen samt hela söndagen för att sedan resa vara tillbaka i Stockholm kl 22.

För den som behöver coaching, så kommer vi ha coacher som stöttar och vi uppmanar även hela gruppen att peppa varandra.

Pris inklusive resa, luncher, frukost, middagar, fika, liftkort.

Vuxen 16 år 900 kr

Ungdom 7-15 år 800 kr

Barn 7 år 700 kr

Anmälan är bindande, men du betalar resan först vi uppnått minimum av antalet deltagare och vi återkommer till dig med anvisningar för betalning.