Resor

Jag arrangerar snowboardresor för att jag älskar åka snowboard och vill ordna så prisvärda resor som jag bara kan. Genom att resa tillsammans kan vi göra det mer prisvärt och roligare. Jag hoppas kunna skapa många underbara minnen tillsammans med just dig, kanske din familj eller vänner. Det spelar ingen roll hur bra du åker, det viktigaste är hur roligt du åker!

Ett minne från en snowboardresa i Val Thorans 1985. Rider: Ants Neo. Foto: Vello

Jag har ordnat snowboardresor för Sub Surfers medlemmar sedan tidigt 90-tal tillsammans med Asperheims Resor. Nu när intresset för snowboard återigen börjar öka så vill jag dra igång resorna igen, nu under namnet SNOWBOARDBUSSEN. Jag väljer återigen att samarbeta med Asperheims Resor, just för att de är pålitliga och inte tummar på säkerheten. Bussarna vi åker med ska ha bra däck, bälten samt utvilade och nyktra förare.

Björn Asperheim har drivit sitt reseföretag i över 25 år och precis som 20 år sedan, så väljer vi att samarbeta återigen med honom. Personligen har jag mycket att tacka honom för, många roliga minnen.

Angående påverkan av klimatet, så söker vi efter lämpligt sätt att klimatkompensera våra resor. Återkommer till det. Läste precis att om POW – Protect Our Winters som startades av snowboardåkaren Jeremy Jones. Jag har kontaktat deras svenska kontakt nu.